Od 2007 r. prowadzimy stołówkę pracowniczą w firmie „ Świat Książki”.
   W ramach naszej działalności oferujemy różnorodne śniadania, kanapki, obiady. Dodatkowo dbamy o kulinarną oprawę szkoleń, bankietów, imprez firmowych.
   Nasze menu obiadowe jest rożno rodne – każdy znajdzie coś dla siebie. Staramy się, aby potrawy nie powtarzały się częściej niż raz na 3 tygodnie.
   Raz na jakiś czas, aby urozmaicić naszym klientom posiłki, robimy tzw. Dzień Kuchni Meksykańskiej, Chińskiej, Greckiej, Francuskiej, Hiszpańskiej…

W skład codziennego menu wchodzą:

  • 2 zupy
  • 2 dania firmowe
  • 3 dania jarskie
  • 3 specjalności szefa kuchni
  • 1 zestaw
W skład dania obiadowego wchodzą dodatki skrobiowe, surówki, warzywa na ciepło oraz kompot.



SZAFRAN CATERING © 2010 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt i wykonanie: Business Sense
                 
E-mail Galeria Szafran Catering Szafran Catering