
Od 2007 r. prowadzimy stołówkę pracowniczą w firmie „ Świat Książki”.
W ramach naszej działalności oferujemy różnorodne śniadania, kanapki, obiady. Dodatkowo dbamy o kulinarną oprawę szkoleń, bankietów, imprez firmowych.
Nasze menu obiadowe jest rożno rodne – każdy znajdzie coś dla siebie. Staramy się, aby potrawy nie powtarzały się częściej niż raz na 3 tygodnie.
Raz na jakiś czas, aby urozmaicić naszym klientom posiłki, robimy tzw. Dzień Kuchni Meksykańskiej, Chińskiej, Greckiej, Francuskiej, Hiszpańskiej…
W skład codziennego menu wchodzą:
- 2 zupy
- 2 dania firmowe
- 3 dania jarskie
- 3 specjalności szefa kuchni
- 1 zestaw
W skład dania obiadowego wchodzą dodatki skrobiowe, surówki, warzywa na ciepło oraz kompot.
|
 |