Menu koktajlowe

  • Przekąski zimne

  Tartinki z:  
- schabem pieczonym i musem chrzanowym  
- serem Dor blue i orzechami włoskimi  
- salami, czarną oliwką i parmezanem  
- pasztetem wiejskim i żurawiną  
- łososiem wędzonym i świeżym koperkiem  
- krewetkami i wiórkami ze świeżego ogórka  
- pastą szwajcarską i szczypiorkiem
  
Koreczki koktajlowe z:  
- serem camembert i papryką
- kabanosem i pieczarką
- Capreze (mini mozzarellą, pomidorki cherry, czarne oliwki)  
- śledzik z wisienką 
- owocowe  
- Krakersy z łososiem
- Kurczak po arabsku na cykorii
- Makrela w ruloniku z  cukinii  
- Krewetki z kremem awokado  

  • Przekąski gorące

- Vol au vents z grzybami i serami   
- Krewetki w cieście ryżowym  
- Wątróbki w bekonie glazurowane  
- Mini calzone z farszem mięsnym, warzywnym i rybnym   
- Rożki francuskie z warzywami i gorgonzollą  
- Paszteciki 
- Kuleczki drobiowe z sosami

  • Desery

- Tartaletki z owocami  
- Mini ciasteczka koktajlowe  
- Mini eklerki  
- Mini muffiny 
- Babeczki dekoracyjne

 

...powrót do MENU

SZAFRAN CATERING © 2010 Wszelkie prawa zastrzeżone

Projekt i wykonanie: Business Sense
                 
E-mail Galeria Szafran Catering Szafran Catering